Επισκευές ΚινητώνΣτην Activephones αναλαμβάνουμε τις επισκευές σχεδόν όλων των μοντέλων κινητών, είτε είναι καινούργια είτε μεταχειρισμένα, εάν και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών τους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με ένα από τα καταστήματά μας (210 8648753 & 210 8648599) για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού που χρειάζεστε. Τα υπόλοιπα τα αφήνετε πάνω μας!

Οι περισσότερες επισκευές μας πραγματοποιούνται μέσα σε λίγο χρόνο. Διαθέτουμε εξειδικευμένους ηλεκτρονικούς τεχνικούς, οι οποίοι μπορούν να επισκευάσουν ακόμα και βλάβες από νερό στην μητρική πλακέτα (στις περισσότερες περιπτώσεις). Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους τεχνικούς μας και στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε, ώστε να παρέχουμε εγγύηση στις περισσότερες από τις επισκευές μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παραπάνω τηλέφωνα με ένα από τα καταστήματά μας.

Σημείωση για τους πελάτες

1. Σας ενημερώνουμε ότι η διαθεσιμότητα κάποιων ανταλλακτικών κινητών τηλεφώνων εξαρτάται από τον προμηθευτή μας. Σε περίπτωση που το ανταλλακτικό που χρειάζεστε δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης.

2. Οι χρόνοι επισκευής εξαρτώνται από το φόρτο εργασίας την εκάστοτε ημέρα. 

3. Σε όλες τις επισκευές μας προσφέρουμε 6 μήνες εγγύηση με την προϋπόθεση ότι η συσκευή δεν είχε χτυπηθεί, δεν έχει βραχεί